Victòria per seguir somiant! Cerdanyola CH 2-3 CH Olot B-Sensible

Partit que es presentava molt complicat per diversos motius. Primer per les baixes, les d’en Marc Prat per una lesió en els dits de la mà dreta i la d’última hora d’en Nil Rodríguez que es va produir en l’entrenament de dijous. En segon lloc perquè s’havia de recuperar anímicament l’equip després de la derrota a casa amb el Noia. En aquest aspecte, el tècnic olotí Miquel Ràfols, hi va treballar durant tota la setmana i també aspectes tàctics de com afrontar el partit a Can Xarau. I finalment perquè el Cerdanyola era el segon classificat i un equip que ha demostrat està molt en forma aquesta temporada.

Malgrat tots aquests condicionants, també teníem notícies positives com el retorn d’en Ferran Sacrest i en Guillem Raurell, que per segona setmana entrava a la convocatòria i aquest partit el va jugar a la porteria. En el lloc dels lesionats van ser convocats els olotins Arnau Bassols i Joan Sedano, aquest darrer va fer un molt bon debut a la categoria.

Pel que fa al partit direm que el conjunt olotí va tenir molt de control en tot moment. Control en no cometre faltes innecessàries, control en no cometre errors que poguessin afavorir el rival i sobretot control de concentració de tots els jugadors. No va ser un partit tan accelerat com el de la setmana passada contra el Noia, però els olotins van saber aprofitar molt bé les ocasions que van generar i es van avançar en el marcador amb un gol de l’Aniol Mangas. Pocs minuts abans d’arribar al descans el Cerdanyola feia el gol de l’empat i amb aquest resultat acabava la primera meitat.

En la segona part les coses van millorar pels jugadors del tàndem Ràfols-Piera, ja que en Ferran Sacrest tornava a posar per davant a l’Olot en els primers minuts de la represa. La sòlida defensa olotina va anar aguantant el resultat i a poc més de tres minuts per acabar el matx, de nou l’Aniol Mangas feia l’1 a 3. Faltava molt poc, però encara no estava fet, s’havia de continuar treballant i defensant perquè els tres punts anessin cap a la Garrotxa. I així va ser, tot i que el Cerdanyola va fer el 2 a 3 a vint-i-set segons per acabar el partit, els jugadors olotins van assegurar la victòria tan treballada i important que s’havia aconseguit.

El proper cap de setmana no hi partits, cosa que anirà molt bé pels jugadors lesionats per poder avançar en les seves recuperacions, i també pels tècnics Miquel Ràfols i el seu ajudant Adrià Piera per seguir treballant de cara als dos difícils partits que queden d’aquesta segona Fase, el Congrés i el Barça.

Van jugar: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c),Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Ferran Sacrest (1), Aniol Mangas (2), Maties Reixach, Arnau Bassols i Joan Sedano. Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.