Empat insuficient! FCB ‘C’ 4-4 CH Olot B-Sensible

Després de la derrota a casa amb el Congrés i la combinació dels altres resultats, havíem arribat a la darrera jornada amb opcions de quedar quarts del grup 1 però hi havia diversos condicionants. El primer de tots era que en Noia perdés a Vic, i així va ser. Amb aquest resultat tornàvem a dependre de nosaltres mateixos per quedar quarts però havíem de guanyar al Barça a la seva pista, una pista en la qual no hi ha puntuat ningú i guanyar a un equip que ha guanyat tots els partits. El repte es presentava difícil.

Malgrat aquestes bones estadístiques del rival, l’equip d’en Miquel Ràfols li ha jugat de tu a tu al Barça i sense complexes. Els jugadors han fet un treball enorme, han fet un esforç monumental, en algunes fases del partit han anat per davant en el marcador, i s’ ha arribat al descans amb avantatge olotina de 2 a 3 amb gols d’en Ferran Sacrest per partida doble i d’en Tomàs Marcé. A la represa el Barça ha capgirat el marcador en quatre minuts i s’ ha posat per davant 4 a 3 però l’equip ha seguit lluitant i ha arribat l’empat, obra de nou d’en Ferran Sacrest a cinc minut per acabar el matx. Tot i tenir algunes ocasions per desfer la igualada en aquest tram final de partit, el marcador no s’ ha mogut.

Bé, després de sumar aquest valuós punt, no ha estat suficient per quedar dels quatre primers del grup 1 i acabem cinquens. Això vol dir que haurem de jugar la repesca el proper cap de setmana contra el Shum «B». Una repesca en format de dos partits, primer a fora i després a casa, el mateix cap de setmana, amb l’al·licient d’entrar als Play-Offs d’ascens.

Van jugar: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c),Lluc Jiménez, Tomàs Marcé (1), Ferran Sacrest (3), Nil Rodríguez, Aniol Mangas, Maties Reixach, i Joan Sedano.
Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.