SOCIS

El Club Hoquei Olot es un entitat que va néixer al 1983, i des d’aleshores treballem per formar nens i nenes d’Olot i la Garrotxa en l’esport de l’hoquei patins. Volem formar gent d’aquí per jugar aquí, actualment el nostre primer equip competeix a la OK Plata, segona màxima divisió estatal, i està format majoritàriament per jugadors olotins. Tots els nostres jugadors senten amb passió els colors del club i cada setmana juguen per fer-vos gaudir a la Pista Josep Jou del pavelló municipal. Ara tu també pots formar part de la nostre família i créixer amb nosaltres!

El club té tres modalitats de soci per tal que puguis triar la que estiguis més a gust.


SOCI FAMILIAR
  • Correspon al familiar que té un fill o filla menor d’edat que forma part dels equips de base del club. Pagament recurrent amb domiciliació bancària i Renovació automàtica anual i dret a vot a les assemblees del club i participació a les promocions i sortejos del club.
SOCI HISTÒRIC
  • Correspon al titular major d’edat que decideix vincular-se al club per afició o vinculació històrica. Pagament recurrent amb domiciliació bancària, renovació automàtica anual i dret a vot a les assemblees del club i participació a les promocions i sortejos del club. Per ser soci històric contacteu amb socishoqueiolot@gmail.com.
SOCI SIMPATITZANT OK LLIGA PLATA
  • Correspon a l’afeccionat que viu amb passió l’equip  OK PLATA i que gaudeix i ens ajuda amb els seu suport a cada partit. Fidelització per la temporada en curs amb un únic pagament amb targeta bancària per la temporada vigent. Participació als sortejos i promocions per a socis del club.
Necessitem la teva ajuda per seguir creixent i competir a l’OK Lliga Plata

SORTEJOS GRATUÏTS

Volem agrair a tots els qui poseu el vostre granet de sorra. Gràcies als nostres col·laboradors i patrocinadors, entraràs a sortejos gratuïts només per ser de la nostra família!

La nostra filosofia

UN CLUB D'OLOT

Des que al 1983 en Josep Jou va fundar el nostre club, hem treballat de valent per fer arribar l’hoquei patins a tota la Garrotxa. Tot el nostre treball durant més de 35 anys ha donat els seus fruits. Hem format varis jugadors i jugadores que han jugat a la màxima divisió i els nostres primers equips estan formats per jugadors d’aquí. Seguim il·lusionats per poder seguir treballant durant mots més anys i brindar-vos molts més èxits!

VALORS

Treballem de valent la base perquè els nostres primers equips siguin formats per gent nostre. Respectem la feina de formació dels altres clubs. Apostem per l’esport femení (ja tenim més de 20 nenes!). La nostra afició emplena cada cap de setmana el pavelló per animar als nostres. Si et sents identificat, volem que siguis un dels nostres!