shopping-bag 0
Articles : 0
Subtotal : 0,00
Veure Cistella Finalitzar Compra

SOCIS

Ser del Club Hoquei Olot és una manera diferent d’entendre l’esport. Treballem per formar nens i nenes de la nostra comarca. Respectem la feina de formació dels altres clubs. Volem formar gent d’aquí i per aquí. El nostre primer equip competeix a l'OK Lliga Plata (2na Divisió A) amb 9 dels 11 jugadors olotins. El nostre segon equip competeix a la Lliga de 2a catalana amb 9 dels 10 jugadors olotins. Ens sentim molt orgullosos de qui som.
Ara tu també pots formar part de la nostra família i créixer amb nosaltres.

SORTEJOS GRATUÏTS

Volem agrair a tots els qui poseu el vostre granet de sorra. Gràcies als nostres col·laboradors i patrocinadors, entraràs a sortejos gratuïts només per ser de la nostra família!

CARNET DE SOCI PERSONALITZAT

Tindràs un número de soci només per a tu personalitzat amb els teus noms i cognoms.

La nostra filosofia

UN CLUB D'OLOT

Des que al 1983 en Josep Jou va fundar el nostre club, hem treballat de valent per fer arribar l’hoquei patins a tota la Garrotxa. Tot el nostre treball durant més de 35 anys ha donat els seus fruits. Hem format varis jugadors i jugadores que han jugat a la màxima divisió i els nostres primers equips estan formats per jugadors d’aquí. Seguim il·lusionats per poder seguir treballant durant mots més anys i brindar-vos molts més èxits!

VALORS

Treballem de valent la base perquè els nostres primers equips siguin formats per gent nostre. Respectem la feina de formació dels altres clubs. Apostem per l’esport femení (ja tenim més de 20 nenes!). La nostra afició emplena cada cap de setmana el pavelló per animar als nostres. Si et sents identificat, volem que siguis un dels nostres!