shopping-bag 0
Articles : 0
Subtotal : 0,00
Veure Cistella Finalitzar Compra

La Barraca

Durant les Festes del Tura d’Olot, l’Ajuntament sorteja un lloc al firal per tal que entitats sense ànim de lucre puguin guanyar diners venent begudes o entrepans per la festa major. La finalitat és la d’ajudar a treure uns beneficis per cobrir les despeses de la seva associació o club.

Des de fa molts anys, el Club Hoquei Olot té una “barraca” durant les Festes del Tura. Molts dels diners que es guanyen en aquests dies, són destinats a pagar l’equipament, els àrbitres, la federació, etc.
Així doncs, la “barraca” és una de les fonts d’ingressos més importants que té el club. Al ser una entitat esportiva, només s’hi venen begudes amb baixa graduació d’alcohol.

Durant molts anys, a les barraques hi treballaven tots els pares i mares que volien ajudar el club de manera desinteressada i espontània, però d’un temps cap aquí es va prendre l’acord que aquest ajut fos obligatori. En cas de no assistir-hi, s’han d’abonar 150 euros al club.

Tots els pares i mares del club sempre han respost molt bé a aquesta activitat. La barraca sempre ha funcionat ininterrompudament de 8 del vespre a 8 del matí, durant tots els dies de Festes del Tura.
D’aquesta manera, als pares i mares de cada equip els toca treballar-hi un dia.

Tot i que els pares i mares realitzen un gran esforç durant les nostres festes, passar moltes hores dins un ambient espectacular només fa que reforçar els vincles d’amistat i companyarisme que hi ha dins el club.

Per primer cop des de fa moltíssims anys, aquest 2020, a causa de la Covid-19, les Festes del Tura han quedat anul·lades i amb elles, les barraques.