DIRECTES AL PLAY-OFF D’ASCENS. SUPEREM AL SHUM PER UN TOTAL DE 11-3

Eliminatòria de repesca a dos partits en els quals el conjunt olotí ha solventat clarament segons reflecteixen els dos resultats. Tot i això en cap moment ha estat un passeig, sinó que s’ha hagut de treballar i no confiar-se gens en el segon partit a casa.

Però anem a pams, el partit d’ anada a Maçanet va estar molt igualat, el conjunt olotí es va avançar i va anar per davant en el marcador de 1 a 2, amb gols d’en Nil i en Ferran, durant molts minuts del matx. No va ser fins el tram final que els olotins van reblar la feina feta amb dos gols d’en Tomàs i un altre d’en Joan. Amb aquest resultat força contundent s’havia fet un pas de gegant per passar la eliminatòria però com hem dit abans no estava sentenciat. I així ha estat, els jugadors d’en Miquel Ràfols han estat molt conscients en tot moment que no podien donar res per fet fins que la eliminatòria estigués sentenciada, i han anat a pel partit sabent que el marcador i el rellotge els anava a favor. Davant d’ un rival que en cap moment ha abaixat els braços, els gols han anat arribant: En Joan, en Ferran i l’Aniol i en Tomàs per partida doble cadescú arrodonien un resultat que certifica la permanència una temporada més a Nacional Catalana i ens obra les portes a lluitar pels Play-Off d’ascens.

D’aquí dues setmanes tindrem el primer partit del Play-Off, serà contra el Noia «B», un rival que ja ens hi vam enfrontar i ens va vèncer. Tant de bo aquesta vegada les coses vagin diferent i es pugui girar la truita.

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c)(1) ,Lluc Jiménez, Tomàs Marcé (2), Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez, Aniol Mangas (2), Maties Reixach, i Marc Cívico.

Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.