Primera victòria al Play-Off. CE Noia “B” 2-8 CH Olot B-Sensible

Primer partit de la primera eliminatòria del Play-Off d’ascens a l’Oklliga plata, en el qual el Noia «B» tenia el factor pista a favor. El conjunt olotí ha afrontat aquest partit amb les baixes d’en Marc Prat i en Lluc Jiménez.

Victòria clara i contundent dels jugadors d’en Miquel Ràfols en un partit que han anat sempre per davant i que a mesura que anaven passant els minuts el control del partit ha estat molt segur. Una de les coses que més volia corregir el tècnic olotí respecte el passat enfrontament amb el Noia a Olot, en el qual els de Sant Sadurní es van imposar per 3 a 6, eren alguns errors que l’equip olotí va cometre segons en Miqui, i que per poder superar el Noia havien d’evitar de tornar a fer-los. Aquesta vegada la truita s’ha capgirat i els jugadors olotins han fet un molt bon partit, han arribat al descans amb un avantatge de 1 a 3 i en una gran segona part han sentenciat el matx. Han aconseguit marcar vuit gols en total i posar el 1 a 0 a favor seu.

Però tots sabem que cada partit és un món i la propera setmana a casa, el rival no ho posarà gens fàcil i vindrà amb la intenció de tornar a recuperar el factor pista i forçar el tercer partit. Però el conjunt olotí sap que el premi que hi ha, en cas de tornar a guanyar, és molt gran i segur que faran tot el possible per no deixar-se sorprendre, per donar-ho tot a la pista i fer-se amb el 2 a 0.

Han jugat: Pau Flores (p), Guillem Raurell (p), Joan Mangas (c)(2), Tomàs Marcé (2), Ferran Sacrest (3), Nil Rodríguez, Aniol Mangas, Maties Reixach, Joan Sedano (1) i Lluc Girgas.

Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.