Victòria de prestigi: CH Olot B-Sensible 7-2 CP Manlleu “B”

Molt bon partit del C. Hoquei Olot contra el C. P. Manlleu, líder de la categoria fins aquesta jornada. Una victòria clara, amb un reultat contundent que manté l’equip olotí a la part alta de la classificació.

Els jugadors d’en Jordi Costa van fer uns primers divuit minuts molt bons, anotant cinc gols i deixant el patit molt de cara per sumar els tres punts. Van ser més intensos que el rival, van aconseguir pressionar el Manlleu i robar moltes boles per sortit al contracop i van tenir molta efectivitat davant la porteria osonenca. Amb tots aquest ingredients, no és d’estranyar que el marcador es decantes clarament pels garrotxins, obria la llauna en Ferran Sacrest, poc després el Manlleu empatava amb una jugada personal d’en Sebas però a continuació vindrien quatre gols més de l’ Olot. Era novament en Ferran Sacrest que feia el segon, el tercer va ser en pròpia porta en una jugada molt ràpida dels olotins, en Joan Mangas feia el quart i en Lluc Jiménez el cinquè, deixant el marcador en un 5 a 1, resultat amb el qual s’arribaria al descans.
La segona part va se força similar però el conjunt olotí va saber jugar molt bé amb el marcador a favor, en alguns moments del matx les possessions van ser llargues, sortint bé de la pressió del Manlleu en al majoria de vegades, aprofitant i creant ocasions del gol per sentenciar el partit. En els primer minuts de la represa, un gran gol de l’ Aniol Mangas deixava el partit molt de cara pels olotins. A deu minuts per acabar, el Manlleu feia el segon gol i a les acaballes en Nil Rodríguez fini quitava el partit amb el definitiu 7 a 2 .

Queden dues jornades per acabar aquesta primera fase i la classificació està que bull amb els resultats d’ aquest cap de setmana. Nosaltres estem a la part alta però el Tona té un partit menys i podria posar-se líder, en fi, cada victòria és importantíssima i està vist que no hi ha rival fàcil. La propera setmana visitem la pista del C.P. Vic «B».

Van jugar: Pau Flores (p), Aniol Capdevila (p), Joan Mangas (1), Marc Prat, Lluc Jiménez (1), Tomàs Marcé, Ferran Sacrest (2), Nil Rodríguez (1), Aniol Mangas (1) i Maties Reixach.
Entrenador: Jordi Costa.