Primer pas cap a la FINAL. FC BARCELONA “C” 0-5 CH OLOT B-SENSIBLE

Primer partit de les semifinals pel títol de Nacional Catalana i primer punt que cau pel costat olotí.

El conjunt olotí amb les baixes d’en lluc Jiménez per lesió i d’en Tomàs Marcé per acumulació de targetes però amb el retorn d’en Marc Prat després de la seva lesió a la mà.

Tot i el resultat contundent que ningú es pensi que va ser un passeig, ni de bon tros. Va ser una mica el partit «somiat», molt bona efectivitat davant de la porteria rival en els primers minuts de partit, estar molt i molt sòlids en defensa durant tot el partit, tenir molta seguretat a la porteria i haver de treballar moltíssim per defensar el resultat. Amb aquestes premisses, i amb una gran primera part dels homes d’en Miquel Ràfols i l’Adrià Piera, van aconseguir un avantatge suficient per fer mal al rival i arribar al descans amb un 0 a 4 i amb la sensació que encara podia haver arribat algun gol més.

La segona meitat va ser diferent, el Barça va pressionar molt més i a l’Olot li costava tenir possessions llargues i la major part va ser treballar molt en defensa. En aquesta part els dos conjunts van desaprofitar totes les ocasions que van tenir a bola aturada, sigui de penal o de falta directa. En el tram final de partit en Marc Prat va arrodonir el seu Hat-trick particular fent el 0 a 5 definitiu.

Tenim el primer punt assolit, factor pista a favor, cosa molt important, però ja sabem que cada partit és un món i hem de preparar-nos molt bé per intentar segellar l’accés a la final el proper dissabte a Olot. Sabem que el Barça no vindrà a fer turisme a la Garrotxa i vindran per totes per intentar igualar l’eliminatòria. Per la nostra banda el fet d’estar a una victòria d’arribar a la final ens ha de donar la força i confiança per fer-ho possible!!

Foto de Ràdio Olot

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c)(1), Ferran Sacrest (1), Marc Part (3), Nil Rodríguez, Aniol Mangas, Maties Reixach, Joan Sedano i Arnau Basssols. Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.