CAP A LA FINAL! CH OLOT B-Sensible 2-1 FC Barcelona ‘C’

Espectacular, sensacional, bonic, brutal, històric i podríem continuar amb un quants adjectius més per definir el que vam viure el dissabte al vespre al pavelló olotí en el segon partit de semifinals del Play-off pel títol de Nacional Catalana. I és que el pavelló olotí feia goig per aquest important partit, l’afició no va fallar i això va ser una ajuda més per empènyer l’equip cap a la victòria que gràcies a la qual ens hem classificat per jugar la final!!

Pel que fa al partit, mencionar que el Barça va venir amb la majoria de jugadors que han jugat a l’OKlliga Plata, cosa que encara dóna més mèrit a la victòria olotina. El primer gol va ser molt matiner, en els primers minuts de partit obra d’en Marc Prat, fent que el públic congregat al pavelló esclatés d’ alegria. Uns minuts més tard ve ser en Nil que aprofitant un contracop va xutar des d’un lateral de l’àrea anotant el 2 a 0. El conjunt olotí es va defensar tot el partit d’ un manera molt ordenada i molt sòlida, cosa que va dificultar molt els atacs barcelonistes que tot i tenir més possessió va tenir menys ocasions clares de gol. La segona part va seguir força la mateixa tònica, l’ Olot amb un molt bona defensa i aprofitant les contres que el partit anava oferint. L’equip liderat per l’Aniol Mangas va treballar moltíssim, i va disposar de diverses ocasions per ampliar el seu avantatge però no va ser possible. En canvi el Barça va aconseguir escurçar distàncies i els últims minuts van ser d’ una expectació màxima per saber què ens deparava el matx. Cap conjunt va poder fer moure el marcador i l’eufòria es va desfermar a Olot!!!!!

Estem a la Final peal títol de Nacional Catalana i això serà molt bonic per la ciutat, pel Club, pels jugadors, pels tècnics, per l’afició, en definitiva per cada un de nosaltres que ho viurem. L’altre equip classificat és el C.P. Congrés, un rival que s’ha guanyat el passi a pols i que segur que serà molt difícil de superar.

Van jugar: Guillem Raurell (p) Pau Flores (p), Joan Mangas (c) ,Tomàs Marcé, Nil Rodríguez (1), Marc Prat (1), Ferran Sacrest , Aniol Mangas, Maties Reixach i Joan Sedano.
Entrenadors: Miquel Ràfols i David Grabulosa.