CAP A SEMIFINALS!! CH OLOT B-SENSIBLE 3-1 CE NOIA ‘B’

Segon partit de quarts de final de l’eliminatòria d’ascens a OKLliga Plata contra el Noia, en aquesta ocasió jugat a Olot. El conjunt olotí va afrontar el partit amb les baixes ja sabudes d’ en Marc Prat i d’ en Lluc Jiménez que estarà un llarg temps de baixa per una lesió al menisc. Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació.

Pel que fa al partit diverses coses a comentar però per a nosaltres la més important és que s’ ha aconseguit passar a Semifinals! I s’ ha aconseguit per un global de 2 a 0 en l’eliminatòria, cosa que encara li dóna més mèrit a la fita assolida. Però anem a pams, sabíem que el partit no seria gens fàcil, que havíem d’estar molt posats dins el partit i treballar moltíssim en defensa per poder aconseguir la victòria, i així va ser. La primera meitat els olotins van tenir més control del partit, aprofitant molt bé les ocasions clares de gol i donant poques opcions al rival. En una bona primera meitat el conjunt olotí va arribar al descans amb un resultat favorable de 3 a 1, amb gols d’ en Joan Mangas i en Ferran Sacrest per partida doble.
En la segona meitat les coses van ser diferents, el Noia va pressionar més i els olotins no van tenir tant de control, va tocar fer un treball molt intens en defensa, que entre els jugadors i el porter Guillem Raurell van resoldre molt bé. Tot i això l’Olot va disposar de tres o quatre ocasions de gol molt clares que no va poder transformar i també de diverses oportunitats a pilota aturada, ja sigui de penal o falta directa que el porter rival ho va evitar.

Amb aquest resultat es va acabar el matx i ara ja toca pensar en el proper rival de semifinals, que serà el Barça. Un rival difícil, amb el qual mirarem d’aprofitar la bona dinàmica de l’equip per superar-lo.

Van jugar: Guillem Raurell (p) Pau Flores (p), Joan Mangas (c) (1),Tomàs Marcé, Nil Rodríguez, Ferran Sacrest (2), Aniol Mangas, Maties Reixach, Joan Sedano i Grau Soler.
Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.