Derrota per començar la segona fase: CH Olot B-Sensible 3-6 CE Noia “B”

Primer partit de la segona Fase amb la novetat a la banqueta del retorn del tècnic olotí Miquel Ràfols

Del partit en podem treure diverses lectures, però segurament per part olotina la més acurada seria que hi ha dies que les no poden ser, que les coses no surten. És a dir, malgrat crear un munt d’ocasions de gol, l’equip només va ser capaç d’anotar tres gols. Els olotins van xutar diverses vegades al pal, altres ocasions de gol van ser aturades pel porter visitant, en altres ocasions per la manca d’encert tampoc van ser transformades i finalment les accions a pilota aturada sigui de penal o de falta directa tampoc va ser el dia pels jugadors de l’Olot.

Tot això sumat va fer que, tot i haver començat molt bé i haver-se avançat en el marcador, a mesura que passaven els minuts i el Noia remuntés el partit, els jugadors olotins s’anessin posant neguitosos perquè el marcador els anava en contra i els minuts anaven passant. Per la seva banda el Noia sí va saber aprofitar les ocasions de què va disposar i a l’inici de la segona meitat és posar per davant després de l’empat a tres de la mitja part, i va anar ampliant el seu avantatge fins al 3 a 6 definitiu.

Ens quedem amb el munt d’ocasions de gol que va generar l’equip d’en Miquel Ràfols i sabem que tots els partits seran difícils. En aquesta segona Fase ens queden tres partits, la propera setmana a la pista del Cerdanyola.

Van jugar: Pau Flores (p), Guillem Raurell (p), Joan Mangas (c) (1), Marc Prat, Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Nil Rodríguez (1), Aniol Mangas (1), Maties Reixach i Joan Sedano. Entrenador: Miquel Ràfols.