Miki Ràfols torna a la banqueta.

L’exentrenador i excapità del primer equip és el substitut de Jordi Costa. L’acompanyarà el també excapità Adrià Piera com a segon entrenador.

Font d’informació: Ràdio Olot

Un any i mig després de deixar el càrrec per voluntat pròpia, Miki Ràfols ha acceptat tornar a la banqueta de l’Hoquei Olot. L’olotí substitueix Jordi Costa —el tècnic que el va rellevar a ell l’estiu del 2019— i serà l’entrenador de l’equip fins a final de temporada. Ràfols, un home molt estimat al club, va ser jugador i capità del primer equip, i ja té l’experiència d’haver-lo entrenat amb èxit durant dues temporades. De fet, va aconseguir dues classificacions consecutives per al play-off d’ascens. Aquest serà, precisament, l’objectiu que perseguirà ara en l’inici de la segona fase de Nacional Catalana, que començarà el 21 de març amb un partit a la pista del Noia B. L’Hoquei Olot, classificat per al grup 1, aspira a acabar entre els quatre primers per arribar directament a la fase final pel títol i l’ascens sense haver de passar per la repesca.

Miki Ràfols no estarà sol al capdavant del primer equip de l’Hoquei Olot. També l’acompanyarà, fent funcions de segon entrenador, un altre exjugador i capità del primer equip, Adrià Piera. L’osonenc també té experiència a les banquetes, perquè és l’actual tècnic del segon equip de Segona Catalana.