Tornem a sumar 3 punts! CH Olot B-Sensible 5-1 CH Caldes “B”

Per fi es va girar la truita després de dues derrotes consecutives. El C.H. Olot va guanyar clarament el Caldes ‘B‘, un equip molt jove amb molt recorregut per endavant, el dia del retorn a l’equip de l’Aniol Mangas ja recuperat de la seva lesió, i qui va ser baixa per aquest partit va ser el seu germà i capità en Joan Mangas, substituït per l’Arnau Bassols.

Des del primer minut es va veure importància que tenia aquest partit pels homes d’en Jordi Costa, ja que els jugadors van sortir molt motivats i concentrats a la pista. De mica en mica els olotins van anar imposant el seu joc i van dominar el matx, creant diverses ocasions de gol. La primera meitat es va acabar amb el resultat de 2 a 0, gols d’en Marc Prat i de l’Aniol Mangas de penal i falta directa respectivament.

La segona part va seguir força la mateixa tònica, l’Olot dominant i el Caldes creant algunes ocasions de perill que van neutralitzades pel porter Pau Flores i per la defensa olotina. Al cap de pocs minuts de la represa en Ferran Sacrest feia el 3 a 0 d’un bon xut lateral. A continuació el Caldes escurçava distància fent el 3 a 1 de falta directa i obria l’esperança de puntuar a Olot, però el quart gol olotí, obra d’en Maties Reixach després d’un contracop amb l’Aniol, deixava el partit força sentenciat. I qui va sentenciar definitivament el matx va ser en Lluc Jiménez amb el cinquè gol d’un xut a la frontal de l’àrea culminant un bon contraatac.

Després d’aquesta victòria agafem oxigen i ens situem a mitja taula del grup A de Nacional Catalana quan queden tres partits per acabar aquesta primera fase, dos a casa i un fora. La setmana vinent tornem a jugar a Olot, serà el dissabte a la tarda / vespre contra el C.P. Manlleu, el líder de la categoria. Us esperem al nostre canal de You Tube, que hem estrenat aquest cap de setmana, per poder seguir el partit en directe.

Imatge: Olot TV

Van jugar: Pau Flores (p), Aniol Capdevila (p), Marc Prat (c) (1), Lluc Jiménez (1), Tomàs Marcé, Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez, Aniol Mangas (1), Maties Reixach (1) i Arnau Bassols. Entrenador: Jordi Costa.