Segona derrota consecutiva: HP Tona 4-2 CH Olot B-Sensible

Desplaçament dissabte a la tarda a Tona amb les baixes ja sabudes de l’Aniol Mangas i en Guillem Raurell, ambdós s’estan acabant de recuperar de les seves lesions.

L’equip olotí va sortir molt concentrat a la pista, fent uns primers minuts força bons, tenint més domini i no patint gaire en defensa. Prova d’això va arribar el primer gol del partit, fet per en Marc Prat de falta directa al segon intent. El Tona per la seva banda va aprofitar molt bé dues oportunitats que va tenir, una falta directa i un penal per posar-se 2 a 1 en el marcador. A partir d’aquí el partit va canviar.

La segona meitat el Tona va defensar-se molt bé i va créixer quan va fer el 3 a 1 als pocs minuts de la represa, però poc després en Ferran Sacrest escurçava la distància, posant emoció al marcador, amb el 3 a 2. Malauradament el quart gol local arribava com una galleda d’aigua freda pels olotins tot i quedar més de deu minuts per acabar el matx. Els jugadors d’ en Jordi Costa van intentar reduir diferències, però entre la defensa local, el porter i la manca d’encert en algunes ocasions ho van evitar.

El proper dissabte al vespre a Olot rebem al Caldes «B», un partit en el qual mirarem de revertir aquesta dinàmica negativa dels dos últims partits.

Van jugar: Pau Flores (p), Aniol Capdevila (p), Joan Mangas (c), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Marc Prat (1 ), Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez, Maties Reixach i Arnau Bassols. Entrenador: Jordi Costa.