S’AVANÇA EL CP. CONGRÉS. CH OLOT B-SENSIBLE 0-1 CP. CONGRÉS

Primer partir de la final que ha generat molta il·lusió en els dos clubs i que tal com es preveia i pel que s’ha vist en aquest primer partit serà de molta igualtat. El pavelló olotí ha registrat una molt bona entrada de públic, el màxim que es permet per la normativa d’aforament del protocol de covid-19.

Pel que fa al partit sortim amb la sensació que l’equip no ha merescut perdre, el conjunt olotí ha dominat més, ha disposat de les ocasions més clares de gol del partit, però avui no s’ha pogut batre al porter rival. El Congrés amb una molt bona defensa i amb un porter encertat sota pals ha mantingut la porteria a zero, i el seu gol ha estat aprofitant una bola morta que havia quedat dins l’àrea després de refusar el porter olotí.

Bé, primer punt de la sèrie a favor del Congrés, que tindrà el segon partit a casa seva però el conjunt olotí encara no ha dit la última paraula, aquest equip està capacitat per guanyar a Barcelona, empatar la sèrie i tornar a tenir el factor pista a favor per jugar un hipotètic tercer partit a Olot. La confiança en l’equip i els tècnics Miquel Ràfols i Adrià Piera és total per aconseguir-ho. Tant de bo sigui així!!

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c), Tomàs Marcé, Ferran Sacrest, Marc Part, Nil Rodríguez, Aniol Mangas, Maties Reixach i Joan Sedano.
Entrenadors: Miquel Ràfols i Adrià Piera.