OBJECTIU COMPLERT! CH Olot B-Sensible 8-1 CP Voltregà “B”

Primer objectiu assolit en aquesta darrera jornada de la primera Fase en la qual pràcticament tots els equips tenien possibilitats de quedar classificats dins els quatre primers del grup A, cosa que permet jugar una segona lliga amb els quatre millors del grup B i optar a entrar directament al Play–Off d’ascens.

Després d’aquesta victòria i amb la resta de resultats de la jornada, hem quedat primers de grup i passem amb quatre punts a la segona Fase. No són molts però exceptuant al Barça, que passa amb nou punts, els altres equips estem molt igualats i cada partit serà una final per intentar tornar a quedar entre els quatre primers.

Pel que fa al partit, el Voltregà va tenir un parell de baixes importants en el seu equip i nosaltres les d’en Ferran Sacrest i la ja sabuda d’en Guillem Raurell que està al final de la seva recuperació. Tot i que el resultat pot semblar que va ser un passeig, no va ser així sobretot en la primera meitat, ja que el conjunt osonenc va demostrar sortit molt bé al contracop i en diverses ocasions va posar a prova el porter olotí Pau Flores que va fer algunes aturades molt importants durant el partit. Els jugadors d’en Jordi Costa van ser més intensos i de mica en mica van anar dominant el patit, agafant avantatge en el marcador. L’equip liderat per l’Aniol Mangas, va ser qui va obrir el marcador, fent tres dels vuit gols i va fer un gran partit fins que malauradament es va tornar a lesionar a l’espatlla en la segona meitat.

La primera part va acabar amb el resultat de 3 a 1 i amb la sensació que no hi havia res decidit, però a mesura que passaven els minuts de la segona meitat i la superioritat olotina es feia evident i el marcador s’anava ampliant, el partit ja va quedar decidit. La resta dels gols els van anotar en Marc Prat per partida doble, en Joan Mangas, en Nil Rodríguez i en Tomàs Marcé. Mencionar que va debutar en aquesta categoria el jove porter olotí Aniol Capdevila en els minuts finals del matx.

Esperem recuperar ben aviat els nostres jugadors lesionats i encarar aquesta segona Fase al 100%.

Van jugar: Pau Flores (p), Aniol Capdevila (p), Joan Mangas (c) (1), Marc Prat (2), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé (1), Nil Rodríguez (1), Aniol Mangas (3), Maties Reixach i Arnau Bassols. Entrenador: Jordi Costa.