histÒria

La temporada 1996-97, te com a referent més destacat, esportivament parlant, la classificació de l’equip Infantil per als campionats de Catalunya grup B. En aquesta competició el nostre equip arriba a la final a tres, que es va jugar a Salt, aconseguint el tercer lloc.

 

La temporada següent, la 1997-98, l’equip femení aconsegueix el primer títol oficial per al club, la Copa Federació de la Territorial de Girona. A més, l’equip Juvenil es classifica segon del seu grup en la lliga cosa que els permet participar en el campionat de Catalunya grup B. Enguany, son eliminats en la primera ronda pel Vilassar de Mar.

 

Temporada 1998-99. Com a fet més destacat cal remarcar la segona Copa Federació aconseguida per les fèmines, consolidant aquest equip com un dels millors de la província en la seva categoria.

 

En la temporada 1999-00, el club conta amb equips en totes les categories: 1 Prebenjamí, 2 Benjamins, 1 Aleví, 1 Infantil, 1 Juvenil, 1Júnior, 1 Sénior Segona Catalana, 1 Femení Primera Divisió, a més de dos equips d’escola.

 

Temporada 2000-01: Equips del club: 2 Pre-benjamins, 1 Benjami, 1 Alevi, 1 Infantil, 1 Juvenil, 1 Junior i un Sénior Segona Catalana. Per raons d’estudis i feina no es pot formar l’equip femeni, la majoria de les seves components pasen a jugar al H.C. Salt.

 

Temporada 2001-02: Equips del club: 2 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 1 Alevi, 1 Infantil, 1 Juvenil , 2 Juniors i un Sénior Segona Catalana. Es comença a treballar l’escola cada any, no cada 2 com es feia fins ara.

 

Temporada 2002-03: Equips del club: 2 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 1 Alevi, 1 Infantil, 1 Juvenil, 1 Junior i 2 Sénior Segona Catalana. El treball amb la base comença a donar fruits en forma de resultats, així s’aconsegueix : l’equip Pre-benjami -B- el títol de campió de la Copa Federació i l’equip Benjami -B- aconsegueix molts d’exits: Campió de Lliga , Campió de la Copa Federació i 4 a les finals del Campionat de Catalunya; també arriben a la fase final de la Copa Federació els equips Benjami -A i el Segona Catalana.

 

Temporada 2003-04: Equips del club: 2 Pre-benjamins, 1 Benjamí, 2 Alevins, 1 Infantil, 1 Juvenil, 1 Segona Catalana. L’equip Benjami es va classificar per segon cop consecutiu pels campionats de Catalunya on es va quedar en 4rt lloc, també quedare segons de la Copa Federació i segons del Campionat Provincial. L’equip Juvenil va arribar a les semifinals del Camp.Catalunya -B- i l’Alevi-B- als 1/4 de final també del Camp.Catalunya -B-.

 

Temporada 2004-05: Equips del club: 2 Pre-benjamins, 2 Benjamíns, 2 Alevins, 1 Infantil, 1 Juvenil i 1 Segona Catalana. L’equip de 2ª catalana puja a primer per primer cop en la història del club. L’Aleví B queda campió de catalunya categoria -B-, el Benjami B i el Pre-benjami A queden subcampions de la lliga provincial. Els equips Pre-benjami A, Benjami B i 2ª Catalana queden campions de la Copa Federació de Girona.

 

Temporada 2005-06: Equips del club: 3 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 1 Aleví, 2 Infantils, 1 Juvenil, 1 Segona Catalana i 1 Primera Catalana. El 1ª Catalana baixa a 2ª Catalana. El Pre-benjami A queda campió del Pre-CAT, l’ Aleví aconsegueix el tercer lloc al Campionat de Catalunya Preferent i el Benjamí A el quart lloc. El Pre-benjami B queda Campió de lliga provincial i el Benjami A segón. S’organitzen a Olot els campionats de Catalunya en categoria Benjamí.

 

Temporada 2006-07. Equips del club: 3 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 2 Alevins, 2 Infantils, 1 Juvenil, 1 Junior i 1 Segona Catalana. La mes exitosa fins el moment, S’aconsegueix en categoria Aleví A el CAMPIONAT D’ESPANYA i de CATALUNYA, el Benjami A queda segon en el Camp. de Catalunya Preferent, el Junior queda Campió de Catalunya cat. B. S’aconsegueix quedar campió de la copa Federació en les categories Segona Catalana i Infantil.

 

Temporada 2007-08: 25 ANYS DE LA FUNDACIÓ DEL CLUB. Equips : 2 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 2 Alevíns, 2 Infantils, 2 Juvenils, 1 Segona Catalana. El 2ª Catalana es queda a les portes de l’ascens de categoria. El benjami A queda 4art dels Campionats de Catalunya, i l’Infantil A, 6é dels campionats catalans. L’Aleví A i el juvenil B, es queden a les portes de disputar les finals d’enguany, El Benjami , finalment , queda sub campió provincial. Dins els actes de cel-lebració dels 25 anys del club, l’entitat organitza els Campionats de Catalunya de categoria Junior, un partit d’Ok lliga entre el F.C.BARCELONA i el SHUM Massanet i la visita de la Selecció Catalana. L’acte de commemoració dels 25 anys es concreta amb un dinar de germanor en el que es convida a participar-hi a tots els jugadors i jugadores que han format part del club en aquests anys i es ret un sentit homenatge als antics presidents i a Josep Jou, fundador del club. En Josep Jou, a més, rep la Medalla de l’Esport Gironí que concedeix el Consell Català de l’Esport en la seva representació territorial a Girona.

 

Temporada 2008-09: Equips : 2 Pre-benjamins, 2 Benjamins, 2 Alevíns, 2 Infantils, 1 Juvenil, 2 Segona Catalana. Excelent temporada de tots els equips del club: El 2ª Catalana queda segon de la lliga provincial i aconsegueix l’ascens a Primera Catalana . L’Aleví -A- queda tercer als campionats de Catalunya -A-, l’Infantil -A 5è als Campionats de Catalunya, el Pre-benjami-B també 5è als Campionats de Catalunya, el Juvenil també es classifica per les finals -A- quedant en 7ena posició. Per la seva part l’Infantil-B- queda 2on als campionats de Catalunya -B- i l’Aleví -B- 2on a la copa Federació.

 

Temporada 2009-10: L’Aleví -A- aconseguix la 6ena posició a les finals del Campionat de Catalunya -A- i l’Infantil el segon lloc als Campionats de Catalunya -B-. El Primera Catalana finalment no aconsegueix mantenir la categoria i baixa novament a Segona Catalana

 

Temporada 2010-11: El Segona Catalana després d’una temporada amb molts alts i baixos ha aconseguit la quarta posició final que ha valgut per ocupar la plaça d’ascens a la 1ª Catalana.