Empat agredolç: CP Vic “B” 4-4 CH Olot B-Sensible

Del partit en podem treure dos punts de vista, per alguns hem perdut dos punts, ja que anàvem guanyant 1 a 3 en els primers compassos de la segona part i per alguns d’ altres hem guanyat un punt perquè el Vic s’havia avançat 4 a 3. Sigui com sigui amb aquest resultat i amb la resta del grup A d’aquesta jornada fa que set equips de vuit, tinguin opcions de quedar dels quatre primers en la propera jornada. Promet ser emocionant.

El conjunt olotí ha estat molt bé la primera meitat, dominant al rival, creant més ocasions del gol i defensant-se bé. El primer gol del partit ha estat matiner, en el minut tres en Ferran Sacrest anotava el 0 a 1, poc després el Vic empatava i quatre minuts més tard en Marc Prat tornava a posar per davant als olotins. Amb aquest resultat s’ arribaria al descans amb la sensació que seguint així ens podíem endur els tres punts. Però la segona part ha estat diferent, bé millor dit, una gran part de la segona meitat, ja que els primers minuts has estat con els anteriors, fins hi tot ha arribat el tercer gol olotí obra d’en Marc Prat de penal. A partir d’ aquí els olotins no han pogut tancar el partit i el Vic mica en mica ha anat arribant més a porteria, creant perill i creient en les seves possibilitats, per la seva banda l’ Olot ha estat uns moments que s’ ha vist superat pel Vic i els locals han donat la volta al marcador posant-se 4 a 3 i encara sort del porter olotí Pau Flores que ha aturat moltes ocasions locals. En el tram final del matx l’ Olot ha tornat a crear perill i de nou en Marc Prat de falta directa feia el 4 a 4 i en l’ últim minuts hauria pogut anotar el cinquè però el porter vigatà ho ha impedit.

FOTO de CP Vic

La propera setmana juguem a Olot contra el C.P. Voltregà «B» dissabte a la tarda i depenem de nosaltres per quedar dels quatre primers, necessitem una victòria per quedar-hi, el mateix que el nostre rival, o sigui que no serà fàcil. La nota negativa del partit d’ avui a Vic ha estat la lesió d’en Ferran Sacrest, un contratemps per en Jordi Costa ja que és un jugador que està en un bon moment de forma i que disposa de força minuts en cada partit.

Han jugat: Pau Flores (p), Aniol Capdevila (p), Joan Mangas (c), Marc Prat (3), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez, Aniol Mangas i Maties Reixach.
Entrenador: Jordi Costa.