shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

COMENÇA LA LLIGA: Primera victòria! SHUM 0-5 CH OLOT

SHUM MAÇANET / CLUB HOQUEI OLOT ( 0 – 5 ).

Després de molts mesos sense partits de competició, per fi engega aquesta nova temporada de Nacional Catalana 20/21. Nosaltres amb poques novetats a la plantilla, la baixa d’ en Roger Saladrigues i la incorporació de l’ Aniol Mangas provinent de l’ OKLliga i amb la continuïtat de tota la resta de la plantilla i la del tècnic Jordi Costa.

La cosa no podia començar millor, tres punts sumats a fora de casa i deixar la porteria a zero. El conjunt olotí ha fet una gran primera part, en la qual ha estat molt superior al rival i s’ ha distanciat en el marcador amb tres gols, obra d’en Tomàs Marcé, en Ferran Sacrest i en Marc Prat. La segona meitat ha estat més igualada tot i no quedar reflectit en el marcador, ja que el Shum ha disposat de diverses ocasions, ja sigui de falta directa o de penal, per tornar a posar-se dins el partit però un gran Guillem Raurell sota pals olotins ho ha aturat tot i llavors amb el quart gol olotí d’en Marc Prat i el cinquè d’en Nil Rodríguez han sentenciat el matx.

Important primera victòria per començar la temporada i agafar confiança en una temporada incerta. De moment anem partit a partit i ja veurem què ens depara el futur. El proper dissabte a 3/4 de vuit del vespre tornem a jugar contra el Shum, aquesta vegada a casa. Aquesta és una de les novetats d’enguany, els dos partits contra un mateix rival seran seguits, una a fora i l’ altre a casa.

Us hi esperem!!

Han jugat: Guillem Raurell (p), Pau Flores (p), Joan Mangas (c), Lluc Jiménez, Tomàs Marcé, Marc Prat, Ferran Sacrest, Nil Rodríguez, Maties Reixach i Aniol Mangas.

GOLS: Tomàs Marcé (1), Marc Prat (2), Ferran Sacrest (1), Nil Rodríguez (1)

Entrenador: Jordi Costa

FOTO: Ràdio Olot

Leave a Reply